Please install Flash and turn on Javascript.

News Room

+++ Τεχνική Συνάντηση: Η Βιομηχανία της Ανακύκλωσης               Ηλεκτρικών & Ηλεκτρονικών στην Ελλάδα +++

Η INTRACOM TELECOM, μέλος του επιχειρησιακού τομέα τηλεπικοινωνιακών λύσεων της SITRONICS, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα "Ολοκληρωμένη Πολιτική Προϊόντων στον Τομέα των Τηλεπικοινωνιών - Integrated Product Policy in the Telecommunication Sector (IPP-TEL)", υποστηρίζει ενεργά την "τεχνική συνάντηση" που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2007 και ώρα 14:30 στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος. Το έργο αφορά στον οικολογικό σχεδιασμό και την εναλλακτική διαχείριση συσκευών τηλεπικοινωνίας μετά το τέλος του κύκλου ζωής τους.

Η συνάντηση απευθύνεται σε όλες τις εταιρείες που ασχολούνται με την ανακύκλωση των Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ) ή των επιμέρους υλικών, σε προμηθευτές εξοπλισμού ανακύκλωσης, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο φορέα.

Η συνάντηση επικεντρώνεται στους ακόλουθους 2 στόχους:

  • Ενημέρωση των ενδιαφερόμενων φορέων για την παρούσα κατάσταση και τις εξελίξεις στον τομέα της ανακύκλωσης των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, με έμφαση στην ανακύκλωση των επιμέρους υλικών που πραγματοποιείται στην Ελλάδα
  • Συζήτηση μεταξύ των ενδιαφερόμενων φορέων σχετικά με την πορεία της ανακύκλωσης των ΑΗΗΕ και των επιμέρους ρευμάτων, τις χρησιμοποιούμενες τεχνολογίες, τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος, τις πιθανές εξελίξεις και τα μελλοντικά σχέδια

Η συνάντηση διοργανώνεται από την POLYECO Α.Ε. με την συνεργασία της ΕΠΤΑ Ε.Π.Ε. και της INTRACOM TELECOM. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για την υλοποίηση του προγράμματος η INTRACOM TELECOM συνεργάζεται με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης - Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών - Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ, την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, καθώς και με τις εταιρίες ΕΠΤΑ Ε.Π.Ε., ΠΟΙΟΤΙΚΗ Α.Ε. και POLYECO Α.Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κύριο Γιώργο Κουμαρτζή (Τηλ: 210-4060020, g.koumartzis@epe.gr), την κυρία Βασιλική Μίσσα (Τηλ: 210-2224208, vmissa@epta.gr) ή την κυρία Δήμητρα Πλη (Τηλ: 210-6674370, dimpl@intracom.com).

AGENDA